Referenser

Har jag varit och byggt hos Dig eller renoverat?

Skriv då gärna en rad om vad du tyckte!

Antal inlägg: 6

Ditt namn:

Din e-postadress:

Din hemsida:

Ditt meddelande:

2015-03-22 21:34:31 - Martin Ahrne, E-postadressen är dold

Jag rekommenderar gärna Janne! Janne och Co renoverade vårt badrum i vintras och utförde jobbet med bravur och i tid! Snygga detaljer och gedigen känsla för kvalité!

2014-03-01 19:59:41 - Borghede Peter

Vi kan åter igen lämna de varmaste rekommendera på ett utfört arbete som Janne har gjort åt oss. Vi är jättenöjda med barnens nya rum och det blev jättebra. Allt fungerade som det skulle och jobbet blev klart i tid. Vi kommer att anlita Janne även i fortsättningen om vi behöver hjälp med huset.

2013-11-02 09:15:21 - Magnus Hoppe, E-postadressen är dold

Vi har haft förmånen att ha Janne & Co. som våra hussnickare under några år, där vi betraktar oss som stamkunder. Att vi är nöjda med de jobb som gjorts är då naturligtvis en självklarhet. Det vi särskilt uppskattar är Jannes sinne för detaljer, där dimensioner och valda lösningar alltid harmoniserar fint med det som är runt omkring. Vid det senaste jobbet fick Janne i stort sett fria händer och då fixade allt, från planering till färdigställande. Något som vi är mer än nöjda med.

2013-02-14 21:01:58 - Familjen Borghede

Tack Janne för ett fantastiskt fint arbete när vi renoverade vårt badrum. Då det är en stor kostnad att göra om allt från grunden så är det viktigt att varje moment blir korrekt utfört. Det tog lite längre tid än vad vi hoppats men vet att du fick vänta på andra hantverkare och vi är glada att vi la ut hela ombyggnaden på dig så att vi slapp ta det ansvaret.Att det blir lite tillägg som tillkommer får man väl räkna med men nu när man ser resultatet så är vi fantastiskt nöja med resultatet.Janne har gjort ett jättebra jobb och vi är övertygade om att vi kommer att ha ett fungerande badrum i många år framåt.Vi kan lämna de varmaste rekomendationer på ett bra utfört arbete och kommer med all säkerhet att anlita Janne igen om vi behöver hjälp i framtiden.Tack Peter Borghede

2011-12-22 16:50:21 - Anne Palmér, E-postadressen är dold

Hösten 2010 renoverade Janne två badrum i vår bostadsrättslägenhet. Han arbetade noggrant och kvalitetsmedvetet. Vi hade känslan att han hela tiden gjorde sitt bästa. Ett drygt år senare har vi fått den känslan bekräftad - badrums-renoveringen var verkligen välgjord!
Anne Palmér

2011-09-02 16:40:21 - Margareta Kihlgren, E-postadressen är dold

"Janne, det ordnar väl du" - det har vi varit bortskämda med att kunna säga de senaste månaderna när Janne och hans medhjälpare Esse totalrenoverat 2 rum och kök i vårt 100 år gamla hus. Många finurliga lösningar har det blivit, med känsla för vad som passar i ett gammalt hus och vad som är möjligt inär väggarna lutar men golven nu är i våg. Både hantverkskunnandet och tålamodet fanns där under alla faser i byggprocessen och vid alla överraskningar vi stötte på, det är vi mycket glada för nu när projektet är i hamn.
Margareta Kihlgren